Reviews van Bnwear.



Beoordeel ons op BESLIST.nl

Review bnwear.nl on alexa.com

goede service


door op 31-01-2014

Ordernummer: 1390652647

ik ben zeer tevreden ik kreeg netjes een mail dat de maat er niet meer was.

 Bestelgemak

een zeer goede service

 Levering

de bestelling kwam zeer snel

 Aftersales

prima
Wat vindt u van deze review?  GOED of SLECHT?  Huidige score: 0 - 0
- lid sinds:
Super geregeld


door op 28-01-2014

Ordernummer: 2125

Zeker aanteraden hier tebestellen.

 Bestelgemak

Makkelijk tebestellen zonder aanmeld codes, Super.

 Levering

Snelle levering, zaterdag besteld en dinsdag op de mat, keurig verpakt.

 Aftersales

Niet nodig gehad
Wat vindt u van deze review?  GOED of SLECHT?  Huidige score: 0 - 0
Peter H.U. - lid sinds: 23 januari 2014 Peter H.U.
Registered
Uitstekend heren zwemshort


door Peter H.U. op 23-01-2014

Ordernummer: 1390236836

IK ga andere keer hier bestellen

 Bestelgemak

Overzichtelijk

 Levering

Binnen 1 dag

 Aftersales

Je wordt snel geholpen
Wat vindt u van deze review?  GOED of SLECHT?  Huidige score: 0 - 0
A.Lucardie A.Lucardie
Super snel


door A.Lucardie op 06-09-2013

Ga zeker nog een keer bestellen

 Bestelgemak

De bh die ik bestelt heb is vandaag met de post gekomen heb het gepast en het zit zoo fijn echt super! Zeker voor herhaling vatbaar.

 Levering

Super snelle service
Wat vindt u van deze review?  GOED of SLECHT?  Huidige score: 0 - 0
- lid sinds: 24 april 2013
Genius 1st
prima shop


door op 27-07-2013

Zeker voor herhaling vatbaar!!!

 Bestelgemak

Snelle levering, afwikkeling retouren ook heel goed.

 Levering

snelle levering

 Aftersales

vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. had een aantal artikelen retour gestuurd, had binnen een paar dagen het geld weer terug.
Wat vindt u van deze review?  GOED of SLECHT?  Huidige score: 0 - 0
els van Achthoven - lid sinds: 20 juni 2013 els van Achthoven
Registered
uitstekend


door els van Achthoven op 20-06-2013

Ordernummer: 0000

k had meerdere bikinis besteld zodat ik op mijn gemak thuis kon kiezen. Ik had ook nog een vraag. Gebeld naar het bedrijf, werd toen doorgeschakeld naar de voicemail. Werd binnen 5 minuten teruggebeld. Keurige snelle levering. Prima kwaliteit en pasvorm. En de retourartikelen op zaterdag retour gezonden en op woensdag al het geld retourgestort op mijn rekening. Wat een goede service!! Ik ga deze site in de gaten houden ;-)

 Bestelgemak

I

 Levering

de producten werden snel geleverd

 Aftersales

Had gebeld en kreeg de voicemail. Werd binnen 5 minuten teruggebeld


Sport BH


door Patricia-541 op 14-01-2011

Service is SUPER! Ik ben een aardige tijd bezig geweest om een goede sport BH te vinden. Die heb ik hier gevonden.. Vandaag heb ik er weer 1 besteld. Ik heb gelijk een mail ontvangen dat de bestelde SPORT BH onderweg is!! SUPER

 Bestelgemak

Super makkelijk en eenvoudig

 Levering

Van te voren ben ik gebeld door een aardige meneer, dat de bestelling onderweg was. Word goed verpakt.

Op 21-02-2013 09:29 schreef A. Philips
Informatie op de website:                Klantvriendelijk:        n.v.t.
Bestelgemak:                Reactiesnelheid:        n.v.t.
Snelheid levering:                After sales:        n.v.t.
Info over verloop order:                Eindoordeel:        

Beoordeling/ervaring :
Super ervaring, zal er zeker vaker gaan kopen.

Sterke punten :
Verkoopt grote maten sport bh’s. Super. Zijn in gewone winkels als hunkemoller/perrysport NIET te koop en hier dus wel. Met het gemak van thuis winkelen :)

Verbeterpunten :
geen

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 52
Aangekocht product: sport BH
Koopt u vaker online: soms
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 25-04-2012 15:03 schreef Anoniem
Informatie op de website:                Klantvriendelijk:        
Bestelgemak:                Reactiesnelheid:        
Snelheid levering:                After sales:        n.v.t.
Info over verloop order:                Eindoordeel:        

Beoordeling/ervaring :
Prima, ik bestel voor het eerst bij dit bedrijf en ben heel erg tevreden!

Sterke punten :
Zaterdag’s een tankini besteld, reaktie direct per
mail, s’maandags bericht per mail dat het produkt was verstuurd, en dinsdagmorgen lag mijn tankini al in de bus!!!
Geweldig, ik ben heel erg tevreden!!!
Het merk Sunmarin is uitstekend, goede pasvorm en de stof is van goede kwaliteit.
Ik ben er nog niet mee in het water geweest, maar ik heb er veel vertrouwen in.

Verbeterpunten :
Nee het kan niet beter, de webwinkel is ook heel
mooi verzorgd en heel duidelijk en overzichtelijk!
Ik vind het wel vervelend dat de plastic envelope vol zwarte inkt zat van de poststempel, ik moest goed uitkijken dat die smurrie niet in mijn nieuwe badgoed kwam!!!

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 60
Aangekocht product: tankini
Koopt u vaker online: soms
Beveelt u dit bedrijf aan: ja


25-04-2012
Prima, ik bestel voor het eerst bij dit bedrijf en ben heel erg tevreden!
Sterke punten:

Zaterdag’s een tankini besteld, reaktie direct per
mail, s’maandags bericht per mail dat het produkt was verstuurd, en dinsdagmorgen lag mijn tankini al in de bus!!!
Geweldig, ik ben heel erg tevreden!!!
Het merk Sunmarin is uitstekend, goede pasvorm en de stof is van goede kwaliteit.
Ik ben er nog niet mee in het water geweest, maar ik heb er veel vertrouwen in.
Verbeterpunten of tips:

Nee het kan niet beter, de webwinkel is ook heel
mooi verzorgd en heel duidelijk en overzichtelijk!
Ik vind het wel vervelend dat de plastic envelope vol zwarte inkt zat van de poststempel, ik moest goed uitkijken dat die smurrie niet in mijn nieuwe badgoed kwam!!!


21-02-2013
Super ervaring, zal er zeker vaker gaan kopen.
Sterke punten:

Verkoopt grote maten sport bh’s. Super. Zijn in gewone winkels als hunkemoller/perrysport NIET te koop en hier dus wel. Met het gemak van thuis winkelen :)
Verbeterpunten of tips:

geen